Remus Rof, primarul tuturor dognecenilor, primarul lucrurilor făcute la timp!

Dragii mei dogneceni,

Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o pe parcursul acestei campanii electorale, pentru entuziasmul vostru și încrederea în mine și într-un viitor mai bun. În aceste zile m-am întâlnit cu voi, am înțeles foarte bine care sunt nemulțumirile voastre și prioritatea mea va fi ca FIECARE DOGNECEAN SĂ-ȘI RECÂȘTIGE ÎNCREDEREA ÎN INSTITUȚIA PRIMARULUI, să știe că poate veni oricând la Primărie și se va bucura de tot sprijinul de care are nevoie, fără să fie repezit și fără a i se arunca vorbe urâte. E nevoie de aer proaspăt si sănătos la Primărie!
OAMENI DRAGI, avem multe de făcut! Se apropie sezonul rece și nu mai vrem ca la școală copiii să scrie îmbrăcați și cu mănuși! E suficient că deși au existat bani, deși școala a început de două săptămâni după o perioadă DE 6 LUNI în care se puteau asigura condiții decente și sigure pentru ei, nu s-a făcut aproape nimic, tabletele au fost achiziționare cu întârziere, cursurile se desfășoară online în perioada 25-29 septembrie și pe 23 septembrie copiii nu le-au primit încă și nu au timpul necesar până pe 25 să se acomodeze cu acest gen de învățare.
Anul 2020 poate fi anul în care Dognecea se schimbă și voi puteți fi parte a acestei schimbări! Împreună putem aduce DOGNECEA în secolul XXI! Împreună TREBUIE SĂ CONSTRUIM ÎN FIECARE ZI, SĂ FACEM FIECARE LUCRU LA TIMPUL SĂU, pentru ca ceea ce facem să fie și eficient (NU SĂ AȘTEPTĂM ALEGERILE PENTRU A FACE CÂTE CEVA) și vom demonstra că SE POATE ȘI ÎN DOGNECEA.

Pe 27 septembrie avem șansa să votăm SCHIMBAREA COMUNEI DOGNECEA ÎNTR-O COMUNĂ EUROPEANĂ, DECENTĂ ȘI CIVILIZATĂ și din 28 septembrie SĂ FACEM FIECARE LUCRU LA TIMPUL SĂU!

Cunosc foarte bine Dognecea și problemele cu care ne confruntăm și sunt convins că împreună le putem rezolva. DOGNECEA ESTE FRUMOASĂ, DAR TREBUIE ADMINISTRATĂ ÎNȚELEPT ȘI POATE DEVENI UN COLȚ DE RAI!

TRECUTUL NU-L PUTEM SCHIMBA, DAR PE 27 SEPTEMBRIE PUTEM DECIDE VIITORUL! Așadar, pe 27 septembrie VENIȚI LA VOT, TINERI ȘI MATURI, ȘI VOTAȚI ROF REMUS, UN PRIMAR AL TUTUROR DOGNECENILOR, UN PRIMAR AL LUCRURILOR FĂCUTE LA TIMP!