Remiza de acasă taie elanul Muncitorului!

Muncitorul Reșița a finalizat meciul de pe teren propriu împotriva echipei CS Vladimirescu cu o remiză, 0-0 după două reprize de joc. Este al II-lea meci consecutiv pe care echipa din Reșița îl încheie cu un egal.

Directorul tehnic al echipei Muncitorul, Viorel Lolea este de părere că una dintre cauze pentru egalul de azi ar fi faptul că jucătorii săi nu au parte de un centru de recuperare și, ca urmare, oboseala și-a pus amprenta. La finalul unei partide în care muncitorii nu au reuşit să înscrie, Lolea s-a declarat dezamăgit şi a clasat partida drept cea mai slabă de până acum a echipei sale.

Nu am avut atitudine. Echipa este foarte încărcată din păcate. Felicit adversarul, şi-a atins scopul, a scos un punct în deplasare. Noi ne-am văzut cu sacii în căruță prea devreme după două rezultate foarte bune”, a declarat Viorel Lolea, antrenorul echipei Muncitorul Reșița.

leader board 728 x 90 px

De cealaltă parte a baricadei, antrenorul echipei CS Vladimirescu nu este nici el mulțumit de rezultatul echipei sale, dar un lucru bun din meciul de astăzi este faptul că au plecat acasă cu un punct, chiar dacă nu au obținut nici o victorie în acest sezon.

Nu sunt deloc mulțumit, puteam în minutul 90 să luăm toate cele trei puncte, dar așa e fotbalul, dacă nu dai gol, nu poți să câștigi. Fotbalul te pedepsește dacă nu ești atent cu el și nu îl respecți, e greu”, a precizat antrenorul echipei CS Vladimirescu, Cristi Sculici.

Pentru jucătorii lui Viorel Lolea urmează două meciuri în deplasare, cu privire la care antrenorul este rezervat. Acesta este de părere că, dacă şi la următoarele partide vor evalua la fel ca azi, jucătorilor săi le va fi foarte greu să mai obțină puncte.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Trei rezultate foarte bune pentru Muncitorul, nou promovata in esalonul trei. Toate cele trei echipe din Caras au pasit cu dreptul, toate fara infrangere!