Gloria trăieşte din împrumuturi!

Pavel Aghescu este hotărât să schimbe destinul Gloriei Reşiţa, club de care au profitat destui, astfel încât a ajuns să se chinuie în mediocritatea campionatului judeţean.

Gruparea din Govândari se bucură de un proiect prin care Aghescu şi alte câteva persoane, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, intenţionează să readucă echipa de fotbal acolo unde a fost odată. Se lucrează la baza sportivă, s-au adus profesori de sport care să crească puşti talentaţi şi se formează o echipă care să revină în următorii ani în al treilea eşalon al ţării, acolo de unde alb-albaştrii au retrogradat la finele campionatului trecut. “Am încercat să-i dăm stadionului un nou aspect, o formă frumoasă, curată, ca şi copiii care fac fotbal să ştie că e bine să fie curat şi ordonat. Dacă acum un an şi jumătate vestiarele erau praf, nu aveam încălzire, împreună cu preşedintele secţiei de fotbal şi câţiva sponsori am reuşit să rezolvăm şi încălzirea şi apa caldă la acest club”, a precizat Pavel Aghescu, omul de care se leagă speranţele suporterilor din Govândari.

Accentul pe copii

leader board 728 x 90 px

În momentul de faţă, se reorganizează propria pepinieră, după o strategie sănătoasă. “Gloria e clubul spre folosul copiilor şi liniştea părinţilor. Avem cinci grupe de copiii, avem şase antrenori care sunt şi pedagogi, profesori de sport. Ne aşteaptă un drum lung pentru că la echipa mare nu avem decât trei jucători peste 18 ani. Nici aceştia nu sunt de vârste înaintate, sunt puţin peste 20 de ani. Încercăm să reclădim. Anghescu a rămas cu sufletul la Gloria. Eu am fost la acest club când arbitram campionatul în Divizia B, sunt şi acum”, a mai spus Aghescu.

Împrumuturi cu şi fără dobândă

Omul care vrea să dea o nouă şansă Gloriei spune că, deocamdată, din punct de vedere financiar clubul nu stă bine, dar nici nu se poate vorbi de faliment. “Deficitul este de doar 9.750 de lei, bani care puteau fi acoperiţi dacă aveam cu noi cei doi membri fondatori, Oncică şi Borteş, care, poliţişti fiind, puteau să ne ajute să nu fie piaţa pe domeniul public, ci în interiorul stadionului. Astfel se puteau obţine nişte bani. Clubul are o datorie de 150.000 de lei din împrumuturi fără dobândă, făcute de Aghescu şi Stănucă, nu ca acum cinci ani, făcute cu camătă de Oncică. Clubul trăieşte din împrumuturi. A mai trăit din împrumuturi, dar cu dobândă. Oncică a dat bani cu dobândă când fiul lui juca la Gloria”, a atacat Aghescu.

Comments

 1. eu says:

  ce aveti cu copilu lu oncica ? copilu lu stanuca unde joaca ? cu cine a mers la radio resita stanuca ? cu fiusu capitanu de echipa . asta e gabi stanuca mana dreapta a gloristului mihai stepanescu .

 2. Resita ros neagra says:

  Stepanescu implicat in vanzare CSM-ului drag noua ,Stepanescu implicat in desfintarea FCM Resita, Stepanescu desfinteaza FCM Scolar Resita si infinteaza nu se stie pentru cate luni FCM Resita 2012. Ce sa mai cautam pe stadion ? Suntem jucariile primarului ? O colaborare a primariei cu clubul din piata de vechituri ? Bravo !

 3. parinte says:

  in incinta stadionului gloria sa deschis un birt. acest birt e pentru folosul copiilor ? a fost initiativa lui gabi stanuca ?

 4. copil says:

  Si parinti merg in incinta barului la o bere,de ce numai copii sunt vizati…!!!!! evident band sucuri….rea e lumea fratilor…!!!

 5. parinte says:

  Intradevar s-a deschis un bar si e chiar frumusel,poate ne-a facut si noua un bine,ca si asa state-am in drum sau prin curte,nu fiti rai ganditi prima oara de a scrie,bravo lor…

 6. parinte says:

  copii la antrenament si betivani in carciuma. tot betivu iese si urineaza pe gardu stadionului. un bun exemplu de urmat pentru pustani,nu ?

 7. Silviu says:

  Stanuca e un bisnitar,un samsar de masini , el nu e in masura sa vorbeasca de un om integru ca Oncica.

 8. Cristi says:

  Aghescule cele mai scarboase minciuni ai reusit sa le arunci in presa despre un om integru membru fondator al Cs Gloria si unul dintre cei mai corecti politisti. De fapt nici nu ne asteptam la altceva din partea ta, nu ai dovedit niciodata omenie si barbatie si de aceea numai ai pe nimeni in jurul tau, prieteni, familia.
  Stiti ce cred eu, Aghescu asta “desteptu” asta , ii considera pe toti prosti, dar cred ca el vrea sa intre in posesia patrimoniului Cs Gloria asa cum a obtinut sediul IPJ din centru, prin afundarea n datorii a clubului.
  Mai mult ca sigur mizeriile aruncate n presa sunt ca urmare a faptului ca pe D ul Oncica nu poate sa l dea afara cum i a dat pe ceilalti membrii fondatori Rosca, Manole, Dolot Medar si altii.