Relaxare şi sănătate, la Hotel Diana!

Dacă n-aţi apucat vara aceasta să bifaţi nici măcar câteva zile desprinse de realitate, stresul de la muncă şi grijile cotidiene, nu e încă timpul pierdut! O baie revigorantă în piscină, urmată de un masaj de relaxare şi o plimbare la poalele muntelui sunt motive suficiente să vă faceţi bagajele chiar acum pentru o destinaţie care le are pe toate: Hotelul Diana din Băile Herculane.

Uitaţi de stresul şi oboseala de drum lung, cheltuiţi pentru distracţie banii de avion! Vacanţa perfectă sau o escapadă spontană de weekend sunt acum mai aproape ca niciodată. Amplasat chiar în centrul stațiunii de pe Valea Cernei, Hotelul Diana face parte din complexele care au trecut printr-o reabilitare completă, proces care l-a transformat într-o oază de lux, confort şi relaxare.

Proprietăţile milenare ale apei termale întâlnesc aparatura modernă

După ample lucrări de modernizare, Diana se laudă cu un centru modern de Spa & Wellness, care include o piscină interioară cu apă termală, saună, baie de aburi, jacuzzi, o sală de sport şi un salon de înfrumusețare. Proprietăţile recunoscute de peste 2000 de ani ale apei termale sunt acum la îndemâna oricui doreşte să se bucure de beneficiile care au atras de-a lungul timpului turişti din toată lumea. Mai ales pentru că acum sunt puse în valoare la maximum de aparatura de ultimă generație a bazei de tratament din incinta hotelului.

Destindere, relaxare, sănătate

Garanţia că nu vă veţi întoarce acasă doar mai odihniţi şi binedispuşi, ci şi mai sănătoşi v-o dă personalul medical, care vă stă la dispoziție pentru tratamente de întreținere sau anti-îmbătrânire, ameliorarea afecţiunilor reumatismale, ale sistemului nervos periferic, ale aparatului respirator sau ochilor, tratarea bolilor digestive, afecţiunilor ginecologice, diabetului zaharat sau obezităţii. Centrul de tratament este dotat cu aparate moderne, pentru servicii complete: consultaţii medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie și cosmetică geriatrică.

Confort în camere, delicii în farfurie

Pentru repaos, vă puteţi caza într-una dintre cele 220 de camere cochete, mobilate elegant și modern. Fiecare este dotată cu balcon, minibar, televizor şi baie proprie cu toate utilităţile. Pentru ca experienţa gastronomică să fie de asemenea una deosebită, Hotelul Diana vă invită la mic dejun, prânz sau cină într-unul dintre cele două saloane restaurant. În funcţie de preferinţe sau dispoziţie, puteţi lua masa în atmosfera liniștită a decorului clasic din primul restaurant sau puteţi opta pentru ambianța rustică a celui de-al doilea. Indiferent de alegere, vă veți bucura de o diversitate gastronomică națională și internațională, vinotecă și o servire ireproșabilă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629230680874″]

Comments

  1. petrisor says:

    super tare. cand am fost ultima data era o ruina

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/