Regal folcloric în cinstea femeilor!

promovare online Timisoara Casa Auto

Elevii şi profesorii Liceului de Artă „Sabin Păuţa” din oraşul de pe Bârzava pregătesc un eveniment extraordinar pentru reşiţence. Ziua Internaţională a Femeii se anunţă a fi presărată cu o serie de acorduri tradiţionale româneşti. 

Iubitorii de folclor sunt invitaţi la o după-amiază de relaxare în care va fi marcată, aşa cum se cuvine, Ziua Internaţională a Femeii. Evenimentul care se va desfăşura în data de 6 martie 2014 va cuprinde un spectacol folcloric deosebit oferit de elevi ai liceului de artă. Va fi un moment special, cu muzică populară vocală și instrumentală, dar și cu dansuri populare româneşti. Toate acestea, sub genericul „Cânt, Măicuţă, pentru Tine”.

Își vor da concursul orchestra de muzică populară a Liceului de Artă «Sabin Păuţa» din Reşiţa «Doina Carașului», dirijată de profesor Ionel Bonţu, ansamblul «Semenicul» al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, coregrafia Nistor Ghimboaşă, precum și soliști de muzică populară, elevi ai instituţiei de învăţământ”, a precizat profesoara Geanina Cioclei, coordonator al evenimentului.

promovare banner maxagro

Regalul folcloric este programat să înceapă la ora 18.00, în sala „Lira” a unităţii de învăţământ din Reşiţa, fiind prezentat de realizatorul de emisiuni folclorice Dan Liuţ. Intrarea la eveniment este liberă.

publicitate tmc 640