Reflexe în timp, cu trei artiste plastice

explo 1000x200

Săptămâna viitoare, trei artiste plastice vin la Caransebeș pentru a-și expune lucrările: obiecte de ceramică şi tablouri – pictură contemporană.

Vernisajul expoziției Reflexe în Timp“ va avea loc la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş. Evenimentul este sprijinit de Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Alături de Ioana Mihăiescu, arhitect de profesie și artist plastic din Reşiţa, vor fi prezente Ioana Stepanov, o maestră a prelucrării materialului ceramic, și pictorița Victoria Ileana Dragomirescu, ambele din București.

Ceramica are ceva din sculptură, dar se bucură de libertatea de a adăuga sau subția materialul în orice etapă, de a modela lutul până la limitele imaginației, menționa într-un interviu realizat cu ani în urmă artista Ioana Stepanov. Cât despre Ioana Mihăiescu, artista care a dat gust și farmec Sălii 1 Decembrie a Primăriei Caransebeș, putem spune că a realizat peste 500 de proiecte, în ţară şi străinătate, de arhitectură, urbanism, restaurări, amenajări interioare, design, este și pictor acuarelist, având la activ foarte multe expoziții de grafică şi acuarelă în ţară şi străinătate, precizează directorul muzeului caransebeșean, Adrian Ardeț, care face pe această cale o invitație iubitorilor de frumos să calce pragul instituției joi, 15 februarie 2018, începând cu ora 13.00.