Florin Gabriel Ionescu: „Teatrul de Vest din Reşiţa este al judeţului, nu e doar al Reşiţei!“ [VIDEO]

Manager al Teatrului de Vest din Reşiţa, Florin Gabriel Ionescu a anunţat, într-un interviu acordat în redacţia Express de Banat, că Teatrul reşiţean va susţine stagiuni permanente în toate oraşele judeţului Caraş-Severin. Şi chiar şi în judeţul Timiş!

Actorii Teatrului de Vest vor avea spectacole de două ori pe lună în municipiul Caransebeş şi lunar în oraşele judeţului, precum şi în Timiş, la Lugoj.

„Am fost la Moldova Nouă, am fost la Caransebeş, la Bocşa, am vorbit la Lugoj, la Oţelu Roşu… Vor fi în toate oraşele judeţului stagiuni permanente! Teatrul va juca, de exemplu, la Caransebeş la fiecare a doua săptămână! La Moldova Nouă, o dată pe lună, la Bocşa, o dată pe lună. La Lugoj încă nu am stabilit clar, dar vom juca. La Oţelu Roşu mergem marţi (13 februarie, n.r.)! Deci e un Teatru al judeţului, nu e doar al Reşiţei, şi trebuie să acoperim întreg judeţul!“, a declarat Florin Gabriel Ionescu.

CITEŞTE ŞI: „Scena ca o stradă”, mai mare ca oricând! Marcel Iureș revine la Reșița împreună cu nume mari din țară și străinătate!

Interviul cu managerul Teatrului de Vest, realizat în redacţia Express de Banat de un Dan Popoviciu în mare formă, îl puteţi urmări mai jos.

Interviu Express , Florin Gabriel Ionescu – Director Teatrul de Vest

Cu cine a fumat pipa păcii noul manager al Teatrului de Vest din Reșița?! Cum va arăta repertoriu în actuala stagiune? În ce orașe ale județului vor juca actorii reșițeni? Sunt doar câteva dintre întrebările la care răspunde Florin Gabriel Ionescu.

Gepostet von Express de Banat am Freitag, 9. Februar 2018