Referendum cu iz penal la Zorlenţu Mare

untitled design set 970x90 px

Explicaţii dintre cele mai hilare despre procentajul uluitor înregistrat în localitatea cărăşeană la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu alimentează şi mai mult suspiciunea de fraudă.

La Zorlenţu Mare s-a înregistrat la referendum o prezenţă de 113 la sută, mai mult decât dublul mediei pe judeţ sau pe ţară. Primarul Viorel Işfan dă asigurări însă că totul a fost perfect legal, că nu se pune problema unei fraude. Are şi argumente. În primul rând, în comună ar fi fost o nuntă, iar toţi petrecăreţii ar fi plecat în masă, de pe ringul de dans, la vot. Oamenii din comună nu ştiu însă nimic, de nicio nuntă, iar molozul din faţa căminului cultural pare să demonsteze că acolo nu a fost nicio petrecere.

Mai există şi alte explicaţii. “Secretul este că ne-am mobilizat şi că avem foarte mulţi cetăţeni care locuiesc la Reşiţa. Noi avem tot tineretul plecat din sat şi la sfârşitul săptămânii vine acasă. Sâmbătă, duminica, tinerii vin acasă. Din sat au votat 80 la sută, plus cei de la Reşiţa”, a declarat primarul din Zorlenţu Mare.

Procentul exagerat de mare li se pare dubios chiar şi oamenilor din comună, mulţi dintre aceştia recunoscând că au avut altceva mai bun de făcut decât să meargă la vot.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/