Refacerea majorității liberale în Consiliul Local Caransebeș îl pune pe primarul Borcean să apeleze la soluții de rezervă

Felix Borcean nu-l abandonează pe Mihai Minea. Edilul-șef îl invită să lucreze la Corpul de Control, dacă situația se schimbă la Transal Urbis. Calculele sunt făcute pentru Mihai Minea, recent desemnat director adjunct al Transal Urbis Caransebeș, primarul Felix Borcean dezvăluind că are un plan de rezervă pentru cel care a încercat să spună lucrurilor pe nume despre ceea ce el crede că se întâmplă în societatea gestionată de Consiliul Local Caransebeș.

Potrivit primarului municipiului, este firesc ca PNL să dețină majoritatea în Consiliul de Administrație, însă este o premieră în istoria recentă a orașului când consilierii locali sunt puși în fața unor situații de decizii la societățile în care Consiliul Local este membru fondator.

„Poate că în trecut tratau cu ușurință aceste AGA de la societățile acestea, poate nici nu știau ce votează. La Transal Urbis adevărul nu va rămâne ascuns permanent, iar dacă există probleme, ele cu siguranță vor ieși la iveală, mai devreme sau mai târziu. Când se va întâmpla acest lucru ține foarte mult și de implicarea consilierilor locali. Este un joc politic și probabil că vor apărea schimbări la nivelul conducerilor de la Transal sau Gugulania. PNL deține majoritatea, probabil că administrativ ar fi trebuit să ne consultăm, dar politic, nu neapărat. Totul este posibil, dar dacă AGA va decide ca Mihai Minea să fie demis din funcția de director adjunct, atunci am un post la Corpul de Control, serviciu unde am nevoie de un jurist și un economist”, ne-a declarat primarul Caransebeșului.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)