S-au primit bani pentru Ordonanța 28!

Multe dintre primăriile localităților din județ au semnalat unele întârzieri la anumite lucrări de infrastructură, din cauza lipsei de bani. La ședința de astăzi, aleșii au aprobat fondurile primite de la centru, care urmează să fie repartizate mai departe.

Bugetul județului a fost rectificat pozitiv cu o sumă importantă de bani, ce vor fi alocați atât pentru lucrări de infrastructură, derulate pe Ordonanța 28, cât și pentru o serie de lucrări europene pentru care a contribuit financiar executivul.

„Practic, rectificăm pozitiv bugetul Consiliului Județean cu 12,5 milioane de lei, din care 6,7 milioane de lei pentru drumurile din județ, Ordonanța 28, iar restul, de 5,8 de milioane, sunt, practic, pentru refinanțarea bugetului Caraș-Severin pentru acele fonduri care au fost alocate proiectelor europene”, a declarat președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde.

Mai mult decât atât, tot astăzi, pe lângă investițiile anterioare, Spitalul Județean de Urgență din Reșița a primit 200.000 de lei pentru cumpărarea unei instalații cu laser pentru secția de chirurgie.