Lolea e noul preşedinte AJF!

Prezenţa reprezentanţilor FRF la Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin a potolit cât de cât spiritele încinse, dar nu a eliminat posibilitatea instalării în funcţia de preşedinte pe bază de fraudă.

UPDATE, ora 13.10

S-au numărat voturile acordate în turul doi. Viorel Lolea  (foto) l-a învins la limită pe Iacob Simion, cu 24-23, şi e noul preşedinte al fotbalului cărăşean. În funcţia de secretar general a fost numit Daniel Surdu. Comisia Judeţeană de Arbitri va fi condusă de Dan Miholcea.

viorel lolea

Astăzi, ora 12.00

1000x100 casa brutarului

Marcel Puşcaş şi Octavian Goga, oamenii trimişi de preşedintele Burleanu pentru a veghea la buna desfăşurare a alegerilor pentru funcţiile de conducere în fotbalul cărăşean, le-au explicat reprezentanţilor celor 47 de cluburi afiliate că Statutul AJF este mai presus decât orice, chiar decât hotărârile Adunării Generale. „Cei care ştiu că nu au dosarele în regulă şi că declaraţiile date pe propria răspundere nu corespund adevărului au timp să se răzgândească şi să-şi retragă candidaturile. Să nu ajungem la Parchet sau la Tribunal, ca în alte locuri!”, a avertizat Puşcaş. „Statutul trebuie respectat ad literam! Falsul şi uzul de fals sunt de natură penală. Gândiţi-vă bine!”, a avertizat şi Goga.

În aceste condiţii, s-a ajuns la concluzia că verificarea dosarelor candidaţilor de către Comisia de Validare a fost cam în zadar. Au intrat în cursa pentru preşedinte Costinel Ristache, Viorel Lolea, Iacob Fiat şi Marius Nicoară. Profesorul Adrian Cocoş a anunţat că renunţă să mai candideze deoarece nu vrea să participe la nişte alegeri care nu respectă statutul, dar le-a cerut membrilor afiliaţi să-i dea votul lui Fiat, asta nu înainte de a ameninţa cu sesizarea instanţelor de judecată. În turul doi pentru funcţia de preşedinte au ajuns Lolea şi Fiat. Scorul a fost de 19-17. Nicoară a obţinut 8 voturi, iar Ristache doar trei. Înainte de turul doi, Nicoară şi-a îndemnat simpatizanţii să voteze cu Fiat, astfel că lupta rămâne deschisă pentru fotoliul de preşedinte AJF.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro, revenim cu amănunte!