Rectificare pozitivă a bugetului local al municipiului Caransebeș

Consilierii locali din municipiul Caransebeș au aprobat, în ședința de lucru o rectificare bugetară în urma fondurilor primite de la Bugetul de Stat. Banii ajută la plata salariilor și indemnizațiilor persoanelor cu handicap din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Potrivit directorului economic, Marius Preda banii reprezintă sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale în sumă de peste un milion de lei de la Finanțele Publice:

Am suplimentat bugetul local cu această sumă de 1,35 de milioane de lei, bani care sunt repartizați Direcției de Asistență Socială pentru persoanele cu handicap și asistenții acestora și am diminuat unele poziții din buget la capitolul Venituri, referitoare la impozit și taxele locale, pentru că nu am ajuns la colectarea sumelor estimate la începutul anului, cu aproximativ 600.000 de lei, un procent de 2,3 %.”, ne-a declarat directorul economic al Primăriei Municipiului Caransebeș.

Marius Preda a mai precizat că administrația publică locală este cu plata la zi a salariilor persoanelor cu handicap și a asistenților personali.