Încep lucrările de modernizare la Palatul Administrativ!

Aleșii județeni au modificat structura bugetului propriu al forului. Deși rectificarea a fost una pozitivă, mai marii instituției speră ca luna august să îi aducă județului o sumă semnificativă de la bugetul central.

La cel mai recent plen, Comisia de învățământ și religie a primit 100.000 de lei în plus față de bugetul prevăzut la începutul acestui an. De asemenea, o altă creștere de buget a înregistrat și capitolul „investiții”, întrucât executivul intenționează să se apuce în viitorul apropiat de reabilitarea sediului Consiliului Județean. Dacă sala de ședințe este una de nivel european, pregătită să primească orice diplomat dorește să ne viziteze județul, etajele superioare lasă de dorit. Astfel că aleșii județeni și-au dat acordul ca imobilul să treacă printr-un nou proces de modernizare. Anul acesta, cu aproape 500.000 de lei, aleșii au aprobat achiziționarea de tâmplărie PVC și montarea unor ferestre și uși noi.

„Acestea au fost rectificările pozitive din această lună. Desigur, cu toții așteptăm să vedem o rectificare a bugetului județului cu ceea ce vom primi de la rectificarea bugetului național. Noi o așteptăm la începutul lunii următoare, atunci urmând să convocăm o ședință extraordinară”, a declarat Ionesie Ghiorghioni pentru Express de Banat.