Dealul Golului, în atenția Primăriei Reşiţa

Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, alături de reprezentanţi ai serviciilor publice au efectuat o deplasare în teren, în Poiana Golului din Reşiţa, ca urmare a problemelor sesizate de cetăţenii din zonă, la cel mai recent plen.

Principala nemulţumire a oamenilor se referă la inexistenţa reţelelor de apă şi canalizare. Operatorul de apă şi canal din judeţul Caraş-Severin, societatea AquaCaraş, derulează aplicaţia pentru proiectul destinat reţelelor de apă şi canalizare prin Fondul de coeziune. În momentul de faţă, proiectul se află în faza de licitaţie. Primăria Municipiului Reşiţa a înaintat o adresă societăţii AquaCaraş prin care solicită comunicarea stadiului aplicaţiei pentru Fondul de coeziune şi intervalele de timp estimate pentru implementarea proiectului aferent reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Reşiţa.

Reprezentanţii primăriei s-au informat şi asupra problemelor de ordin gospodăresc, semnalate de locuitorii din Poiana Golului, iar în perioada următoare vor întocmi un program al lucrărilor.

De asemenea, va fi elaborat un program de inventariere a gospodăriilor, pentru clarificarea problemelor de evidenţă a populaţiei din zonă.