Record absolut pentru „Faci sau taci”! Aproape 30.000 de spectatori la cinema în primul weekend de difuzare!

Prezență cu mult peste așteptări în cinematografe la cel mai nou film al lui Iura Luncașu. „Faci sau taci” a fost vizionat de aproape 30.000 de oameni în primul weekend de difuzare, ceea ce înseamnă dublu față de „Ghinionistul”, și el un succes desăvârșit în anul 2017.

Comedia „Faci sau taci” a stârnit hohote de râs deja în cinematografele din țară, în unele dintre ele fiind prezente și vedetele, în frunte cu regizorul Iura Luncașu. Succesul a fost unul răsunător: 29.126 de spectatori în 3 zile de difuzare, ceea ce înseamnă dublu față de premiera filmului „Ghinionistul”.

„Este un pas uriaș pentru noi, fiind o producție independentă și făcută așa, cu mult entuziasm. Sunt convins că va crește, nu am niciun fel de dubiu. Sălile au fost peste tot în țară arhipline. Am reușit mult peste așteptări”, a declarat regizorul Iura Luncașu pentru Express de Banat.

Biletele au fost puse de ceva vreme în vânzare, inclusiv pentru premiera de gală din 22 martie, ora 21, atunci când la Cinematograful Dacia vor fi prezente vedetele din film: Sandra Izbașa, Ana Baniciu, Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Levent Sali, Augustin Viziru. „Abia aștept să ajung la Reșița”, a concluzionat Iura Luncașu. Aici va fi și ultima oprire a autocarului care a dus deja vedetele prin Timișoara, Oradea, București, Constanța, Brăila, Galați, Iași, Cluj, Brașov și Pitești. Mai urmează săptămâna aceasta Craiova, Petroșani și Reșița.

YouTube video