FACI sau TACI? Biletele au fost puse în vânzare. Ce artiști vin la proiecția de gală de la Reșița?

po 1000x100px (3)

Au mai rămas câteva zile până când cel mai așteptat film românesc al anului, comedia „Faci sau taci”, va rula în cinematografe. Spectatorii din Caraș-Severin au ocazia să se întâlnească față în față cu actorii din film, dar și cu regizorul Iura Luncașu. Biletele pot fi deja achiziționate.

Din 15 martie, „Faci sau taci” rulează în cinematografele din toată țara. Producția filmată anul trecut în Caraș-Severin va putea fi vizionată din 15 martie, iar în 22 martie, la Cinematograful Dacia din Reșița va avea loc o proiecție de gală, la care vor lua parte regizorul și o mare parte din actori.

Concret, „Faci sau taci” va rula în 15, 16 și 17 martie la Reșița, Caransebeș și Oravița, de la ora 19 în municipiile din județ, iar de la ora 18, la Oravița.

Întâlnirea cu echipa de filmare va avea loc vineri, 22 martie, la Cinematograful Dacia din Reșița, de la ora 21. Cei prezenți vor putea face poze, vor primi autografe și le vor putea adresa întrebări vedetelor: Sandra Izbașa, Ana Baniciu, Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Levent Sali, Augustin Viziru și regizorul Iura Luncașu.

Biletele au fost puse în vânzare deja, inclusiv pentru proiecția de gală din 22 martie.

1000x100 casa brutarului

Casieria Cinematografului Dacia este deschisă după următorul program:

  • MIERCURI și JOI – între orele 18 și 22
  • VINERI – între orele 15 și 22
  • SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ – între orele 10 și 22

„Este al doilea film pe care Iura Luncașu îl produce în Caraș-Severin, după «Ghinionistul». De data aceasta, filmările, care au durat 22 de zile, s-au concentrat pe zona Oravița, Văliug, Cheile Nerei, Ochiul Bei. Au fost 13 locații diferite. Este o modalitate incredibil de benefică pentru a ne promova județul. Cu siguranță, spectatorii vor fi încântați de imaginile surprinse, dar și de acțiunea filmului, fiind unul mult mai dinamic decât ce au văzut în «Ghinionistul»”, ne-a declarat Laurențiu Plestici, șef birou Cinematograful Dacia, care în proiectul „Faci sau taci” este coordonator producție.

Din păcate, deși filmările s-au concentrat în zona Oraviței, „n-am primit niciun răspuns de la autoritățile de acolo că își doresc să primească actorii în cadrul unei proiecții de gală, iar în lipsa unui răspuns cert, nu putem organiza o proiecție de gală și la Oravița”, ne-a mărturisit Maria Bikfalvi, reprezentantul firmei SC Marcom Fantastic SRL, distribuitorul filmului.