Recompensă pentru prinderea criminalilor

Autorităţile locale sunt hotărâte însă să dea de urma celor care, în noaptea de 6-7 aprilie, au omorât cei 18 iepuraşi din cuştile amplasate în centrul oraşului şi în Parcul Tricolorului.

Actele de cruzime petrecute în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6-7 aprilie, la Reşiţa au rămas până la această oră fără autor. Astfel că, Primăria Reşiţa oferă recompensă pentru identificarea celor care au ucis cu brutalitate cei 18 iepuraşi. Deşi iniţial existau bănuieli că aceştia ar fi decedat din cauza stresului climatic, fiind mutaţi din cuştile lor de la Grădina Zoologică, rezultatele de la laborator au confirmat că moartea a fost una violentă. Iepuraşii au suferit fracturi costale multiple şi ale coloanei vertebrale şi hemoragii interne.

Oricine poate oferi informaţii despre săvârşirea faptelor sau indicii care ar putea duce la identificarea criminalilor se poate adresa Poliţiei Locale a municipiului Reşiţa la numărul de telefon 0255 225 445, Primăriei municipiului Reşiţa la numărul 0255 211 692.