Beat criţă, un tânăr de 21 de ani din Reşiţa a făcut praf cinci maşini

Alexandru Văduva, în vârstă de 21 de ani, şi prietenii săi, Pufu şi Nuţu, au făcut-o lată în Vinerea Neagră. S-au îmbătat bine la un amic de-al lor, apoi au pornit la o plimbare cu maşina. Distracţia s-a terminat însă prost, mai întâi în gard, apoi la spital şi mai pe urmă la Poliţie.

 

Spectacol în faţa bisericii ortodoxe din apropierea pieţei agroalimentare din Govândari, făcut de trei tineri care abia se mai ţineau pe picioare. Euforici după ce au dat peste cap mult prea multe pahare cu băutură, Alexandru Văduva, Pufu şi Nuţu au plecat la plimbare cu Loganul condus de primul dintre ei. În zona Liceului Economic, unul dintre cauciucuri a explodat şi actul de teribilism s-ar fi putut încheia fără prea multe pagube. Nu s-au oprit însă acolo, şi-au continuat goana nebună pe străzile înguste din jurul Şcolii Generale Nr.9 şi totul s-a terminat prost, în faţa bisericii. Maşina condusă de Alexandru Văduva s-a oprit pe trotuar, în gardul viu, nu înainte de a avaria serios patru autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,75 mg/l, dar tânărului a fost condus la spital şi pentru recoltarea de probe biologice.  Înainte de asta, a primit vreo două peste cap de la proprietarii maşinilor pe care le-a făcut praf şi a căror reparaţie va trebui să o suporte. Din fericire, nu au fost victime omeneşti.

Comments

  1. Alin says:

    Asta a fost un nebun frate la asta nu ar mai trebui dat permis in mana