Rebelul Dunca și afacerea Albarosa

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Romeo Dunca, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, și-a făcut o reputație de om rebel și independent. El nu are în nici un caz profilul unui om politic, a cărui misiune este aceea de a alcătui o echipă cu primarii pentru a dezvolta județul. Se pare însă că Dunca nu face altceva decât să joace un rol pentru ochii presei, în spatele său aflându-se personaje mult mai importante, pe care le slujește.

Unul dintre aceste personaje este Stefano Umberto Albarosa, proprietarul grupului Cefin Holding. Cefin Holding este controlat prin intermediul unor companii din Luxembourg, Cipru și Marea Britanie. Dunca are relații de peste 20 de ani cu Albarosa, practic de la începutul propriilor afaceri. Aceste relații sunt strânse în continuare, ca dovadă că, din Dunca Expediții, principala firmă a candidatului liberal, o pătrime este deținută Cefin Holding.

De fapt, deși Dunca își prezintă planurile de investiții în turism ca pe niște vise personale, principalul finanțator al acestui proiect este Albarosa. Acesta este specializat în investiții imobiliare, dorind să se extindă și în Caraș. Ca președinte al Consiliului Județean Caraș, rolul lui Dunca ar fi, în acest caz, de a pune la dispoziția lui Albarosa terenurile potrivite.

În felul acesta, zonele muntoase cărășene ar putea ajunge în mâna unor oameni de afaceri care nu au niciun interes comun cu acela al locuitorilor județului Caraș.

expresb 1000x100

 

(E)

1000 x 200 gif