În lipsa lui Felix Borcean la Primărie, primarul interimar Marius Isac îl readuce pe Ion Gh. Ștefan la conducerea SPIR

Printre primele decizii ale primarului interimar, Marius Isac de la numirea în funcție este readucerea inginerului Ion Gheorghe Ștefan pe postul de conducere de la Serviciul Public de Reabilitare și Întreținere Caransebeș. 

Inginerul Ion Gheorghe Ștefan, cel care a afirmat public că lucrările de la Sinagoga, lăcaș de cult privat au fost realizate cu știința primarului Felix Borcean, a ocupat postul de manager la Piața Gugulanilor în ultimele luni, transferat de la SPIR, la scurt timp după scandalul „Sinagoga”, care face obiectul unui dosar penal. Este vorba de același Ion Gheorghe Ștefan care a fost implicat și în dosarul privind concursul organizat de Primărie pentru două funcții publice, concurs întrerupt de către polițiștii de la DGA și la care Ion Gheorghe Ștefan ar fi trebuit să fie președintele comisiei de examinare.

„Este o decizie de partid, făcută să-i forțeze mâna lui Marius Isac!”, a menționat Felix Borcean, candidat la încă un mandat pentru fotoliul de primar, cel care așteaptă mâine decizia Curții de Apel Timișoara, după ce a fost suspendat din funcție de către prefectul Cristian Gâfu, pe motiv că este candidat independent la alegerile locale din 27 septembrie.