„Campania pentru alegerile locale începe să devină amuzantă! Băieții ăștia ar putea fi funny, dacă nu ar fi ridicoli!”

Secretarul general Pro România, Ion Mocioalcă, e distrat de încercările liberalilor de a face din el o țintă în campania electorală și le amintește acestora că numele său nu apare pe vreo listă la aceste alegeri locale. 

„Cred că se face o confuzie gravă în aceste alegeri locale, dar ca să nu existe niciun fel de dubiu, precizez încă o dată că nu candidez la nicio funcție. Nici de primar, nici de președinte al Consiliului Județean, nici la cea de consilier local sau județean. Oamenii nu pot fi păcăliți de cei care se pun în fruntea listelor, zice-se să tragă lista!  Cred că este necesară această lămurire, pentru că am constatat că PNL-iștii nu știu exact care le sunt contracandidații în aceste alegeri și fac permanent referire la mine sau la Sorin Grindeanu. Le repet încă o dată, candidatul la președinția Consiliului Județean este Silviu Hurduzeu. Și va câștiga alegerile! Este onest, este cinstit, este drept!”, a transmis Mocioalcă.

Deputatul Pro România îi invită pe liberali, în frunte cu candidatul lor pentru administrația județeană, la o dezbatere pe proiecte pentru Caraș-Severin. Acolo se va vedea cine este și ce poate Silviu Hurduzeu, și ce interese și cât știe Romeo Dunca. „Oricum, cred că dacă într-adevăr vor să facă ceva util pentru acest județ, ar trebui să vorbească despre proiectele majore de care are nevoie Caraș-Severinul. Această campanie este un prilej foarte bun să le aducem pe toate în discuție și să fim receptivi la orice idee bună. Dar, din păcate, ei, (liberalii), nu au nicio idee. Ei nu știu să vorbească decât de proiectul prin care Romeo Dunca să ia Muntele Mic! Iar Silviu Hurduzeu le strică planurile! Dacă vom continua să discutăm iar despre ce discutăm tot timpul și să pierdem vremea cu vorbe de clacă și bârfe, nu are nimeni nimic de câștigat. Așa că și de data asta ați pierdut, băieți! Toate bune!”

 

(E)