Reabilitarea spitalului din Caransebeș, în linie dreaptă! Aproape 2 milioane de lei intră în conturile unității medicale!

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Cei aproape 2 milioane de lei promiși de Guvern la sfârșitul anului pentru Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș vor fi până la urmă primiți de unitatea medicală pentru derularea proiectului de reabilitare și modernizare.

Potrivit primarului Felix Borcean, municipalitatea trebuie să-și asume acest proiect pentru o perioadă mai lungă de timp:

„Directorul spitalului a fost la București zilele trecute, alături de directorul economic al Primăriei și am primit mai multe detalii despre acest proiect în valoare totală de 1,8 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea etajelor superioare ale Spitalului Municipal de Urgență din municipiul nostru. Noi, Primăria, trebuie să asigurăm cofinanțarea de 10% și ne dorim în următorii ani să încercăm să reabilităm în totalitate unitatea medicală. Noi, prin Compartimentul de Proiecte și Programe, am demarat în paralel un proiect de eficientizare energetică a spitalului. În următoarele zile specialiștii celor două proiecte vor lucra la găsirea unei soluții tehnice pentru implementarea acestora în paralel”, a precizat edilul orașului de pe Timiș și Sebeș

Cei 1,8 milioane de lei vor ajunge pentru reabilitarea ultimelor două etaje ale unității medicale. Aici se efectuează operațiile medicale, recuperarea pacienților pe ATI şi, totodată, aici se află sala de nașteri.

CITEȘTE ȘI:

Spitalul din Caransebeş are 8 milioane de euro… promişi de la Ministerul Sănătăţii!

Spitalul din Caransebeș, primul pas spre un vis frumos. Unitatea sanitară a primit o tranșă din banii promiși de Ministerul Sănătății