Raul Olajos (USR PLUS): „Îndemn lumea să iasă la vot și astfel încercăm să schimbăm imaginea administrației locale”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Candidatul USR PLUS pentru Consiliul Județean Timiș, Raul Olajos, a îndemnat, astăzi, timișenii să meargă la vot, ”și astfel să încercăm să schimbăm imaginea administrației locale”.

„Targhetăm câștigul în județ, pentru că fără să avem încredere nu ne apucăm de proiecte de o astfel de anvergură. În cel mai rău caz, așteptăm un procent suficient de mare, care să ne permită la guvernarea județeană. Șansele sunt destul de mari, nu avem un sondaj recent, dar suntem în cărți pentru locul I, alături de Nica. Avem un protocol atât la nivelul municipiului, cât și a județului. În cazul în care candidații USR PLUS nu câștigă primăria și președinția CJ, rolul revine lui Cristi Moș la județ și a unui membru USR la nivelul Primăriei Timișoara. Îndemn lumea să iasă la vot și astfel încercăm să schimbăm imaginea administrației locale”, a declarat Raul Olajos, la ieșirea de la urne.

Raul Olajos este pe poziția a doua pe lista de candidați cu care USR PLUS intră în alegeri la Consiliul Județean Timiș. Prima poziție este ocupată de Cristian Moș, candidatul pentru președinția CJT.

promovare banner maxagro

Funcția de președinte a administrației județene este vizată de 11 candidați. Pentru o funcție de consilier județean au fost depuse 15 liste cu candidați, în total 502 nume.

Astăzi, la urne, fiecare alegător primește 4 buletine de vot: unul pentru primar, unul pentru consiliul local, unul pentru președintele CJ și al patrulea pentru consilierii județeni. Primarul și președintele de CJ se aleg direct, uninominal, iar consilierii locali și județeni – pe liste.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/