Răspunsul Pro România pentru Fritz: „După alegeri, alții vor merge la AJOFM să ia ajutorul de șomaj”

untitled design set 970x90 px

Pro România a reacționat în urma atacurilor la adresa candidatului lor la alegerile locale, Marius Craina. Partidul lui Victor Ponta consideră că până acum, la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Timișoara, se dă o luptă doar între alesul lor și actualul primar, Nicolae Robu. 

Atacurile au avut ca țintă declarațiile lui Dominic Fritz, care candidează din partea USR Timiș. „Avem un primar în funcție și un candidat în lupta pentru alegeri. Ceilalți ar trebui să mai muncească să își desăvârșească activitatea profesională și CV-ul. Alții vor merge la AJOFM să ia ajutorul de șomaj. Sunt stupefiat și cred că timișorenilor le va fi greu să aleagă un șomer ca primar.”, a declarat deputatul PRO România, Adrian Pau.

Și Valentin Korman și-a exprimat punctul de vedere vizavi de Dominic Fritz, care este în centrul discuțiilor după ce a declarat că nu are cheltuieli mari din ceea ce a salvat din activitatea sa, deoarece stă la concubina sa. Korman l-a asociat cu un banc: a părinților cu fată și un băiat. „Eu am înțeles că nu e nici șomer. A fi șomer nu este ceva urât. Probabil părinții lui sunt fericiți că a nimerit bine.”, a declarat Valentin Korman.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/