„O spun răspicat: Pro România nu va susține candidații PSD la alegerile locale”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Atacurile subtile dintre membrii partidelor și candidații la funcția de primar se intensifică în cele câteva luni rămase până la alegerile locale. Frontul de atac: mediul online. 

Nicu Birău, primarul comunei Variaș și membru Pro România, a lămurit în cadrul conferinței de presă a filialei Timiș asalturile din mediul online. „Am înțeles mesajul, că anumite candidaturi i-au deranjat pe foștii colegi de la PSD. O spun răspicat: Pro România nu va susține candidații PSD la alegerile locale. Pro România are candidați proprii la alegerile locale. Suntem onești față de colegii noștri din teritoriu și sunt doar simple intoxicări. Pro România a plecat pe un drum.”, a declarat Nicu Birău.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

Potrivit primarului din Variaș, 65 dintre candidații la primăriile din județul Timiș sunt sub sigla Pro România. Primarul a declarat că toți candidații, în ciuda lipsei unei experiențe politice, se descurcă exemplar în administrație. Tot Nicu Birău a declarat că până în momentul de față există liste de consilieri în 90% din localitățile din România. „Oricine se poate alinia în spatele lor, nu noi în spatele celorlalți. Noi ne respectăm cuvântul și vom merge mai departe doar cu candidații noștri. Privim cu optimism și suntem optimiști și siguri că cu toate intoxicările, cu praguri sau fără praguri, noi vom fi surpriza frumoasă pe care o vom face la nivelul județului Timiș.”, a adăugat Nicu Birău.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/