Rareș Bogdan și Ludovic Orban, campanie electorală în piață

untitled design set 970x90 px

Rareș Bogdan și președintele PNL, Ludovic Orban, au vizitat astăzi municipiul Caransebeș în campania pentru europarlamentare. Nu au ajuns în Primăria condusă de colegul lor Felix Borcean, dar au făcut o  devărată  baie de mulțime în piața municipiului.

Însoțit de președintele PNL, Ludovic Orban și de președintele Filialei Caraș-Severin, Marcel Vela, candidatul la alegerile de duminică, 26 mai, a fost primit de câțiva zeci de membri PNL și de câteva sute de simpatizanți liberali care au avut două solicitări: către Bogdan să-i scape de PSD și către Marcel Vela să revină la Primăria Caransebeș.

După o scurtă vizită la TMD Friction, delegația liberală a făcut un scurt popas în Piața Gugulanilor unde peneliștii s-au fotografiat cu producătorii, comercianții și cu gugulanii care au venit special pentru a le strânge mâna. Rareș Bogdan, după ce a gustat brânză de Banat și căpșunele românești de la producători din Satu Mare, a cumpărat un borcan de miere de salcâm de la un apicultor local. Oamenii l-au asaltat cu problemele lor, l-au aplaudat și au făcut fotografii cu toți membrii delegației.

Marele absent din echipa liberală a fost tocmai gazda, primarul Felix Borcean. Singurul moment în care edilul-șef s-a întâlnit cu oaspeții a fost în Piața Gugulanilor, acolo unde a dat mâna atât cu președintele Orban, cât și cu Rareș Bogdan. Deși edilul-șef ne-a precizat că a vorbit înainte de vizită cu Rareș Bogdan și acesta i-a promis că va trece preț de 5 minute și pe la Primărie, vizita nu s-a mai concretizat.

Din Piața Gugulanilor, delegația liberală a plecat spre Episcopia Caransebeșului, fiind așteptată de PS Lucian. Episcopul le-a oferit un tur al instituției istorice și le-a vorbit despre însemnătatea Episcopiei Caransebeș în istorie.