Rareș Bogdan, mesaj pentru Fritz: „Sunt curios ce spune despre asocierea pe care Cioloș și Barna au făcut-o cu toți anti-europenii”

img 1462

Rareș Bogdan a ținut să-i transmită un mesaj lui Dominic Fritz, astăzi, la Timișoara. Astfel, europarlamentarul a precizat că este foarte curios să afle ce părere are primarul Timișoarei despre faptul că Dacian Cioloș și Dan Barna s-au asociat „cu toți anti-europenii”, dar și ce cred votații USR despre acest lucru.

Premierul Florin Cîțu a fost însoțit astăzi, în timpul vizitei pe care a realizat-o la Timișoara, și de către europarlamentarul PNL Rareș Bogdan. Acesta a ținut să comenteze criza politică din România, afirmând, în cadrul unei conferințe de presă, că are un mesaj pentru primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Eu doar am o singură întrebare. Sunt foarte curios să aflu ce spune Dominic Fritz, actualul primar al orașului de pe Bega, despre asocierea pe care Dacian Cioloș și Dan Barna au făcut-o cu toți anti-europenii, cu cei care luptă alături de AUR pentru a destabiliza Uniunea Europeană. Îl rog cu simpatie pe Dominic să-mi răspundă la această întrebare, pentru că sunt convins că domnul Cioloș o să-mi răspundă în plenul Parlamentului European la această întrebare foarte curând. Adică la următorul plen de la Strasbourg de peste zece zile. De asemenea, aș vrea să aflu cum se simt votanții USRPLUS din Timișoara, având în vedere că în acest moment sunt colegi cu votanții domnului Simion și Șoșoacă. Acesta este singurul meu mesaj de aici de la Timișoara și o spun cu maximă amărăciune”, a declarat Rareș Bogdan.

De asemenea, europarlamentarul a dorit să-l critice pe Dacian Cioloș, afirmând că „a reușit să-și arunce în aer 15 ani de imagine europeană. S-a dovedit a fi de fapt deloc diferit de tot ceea ce înseamnă leadership-ul românesc de veche generație, din anii 90 până astăzi”.