Rămânem subordonaţi HCM-ului?

HCM Constanţa vizitează Reşiţa din postura de lider în Liga Naţională de handbal masculin, după un parcurs perfect, cu 19 victorii din tot atâtea meciuri disputate. În plus, echipa de la malul mării nu a pierdut niciodată în faţa reşiţenilor, astfel că şi astăzi îşi păstrează statutul de favorită.

HC Caraş-Severin şi HCM Constanţa se întâlnesc astăzi, în Sala Polivalentă din Reşiţa, în cel mai interesant meci al etapei cu numărul XX din Liga Naţională. Campionii en-titre sunt siguri deja de un nou titlu, astfel că, ambiţia de a rămâne neînvinşi în faţa Reşiţei poate conta mai mult pentru ei decât cele două puncte puse în joc în meciul de astăzi. În schimb, HC Caraş-Severin are nevoie în egală măsură de puncte şi de primul succes în faţa echipei care domină handbalul masculin de la noi de câţiva ani buni. Cele două formaţii sunt separate de 15 puncte în clasament, cu menţiunea că echipa pregătită de Aihan Omer are un joc mai puţin disputat. Se anunţă aşadar un meci interesant, care are toate şansele să se dispute într-o sală arhiplină, chiar dacă până acum fanii nu s-au îngrămădit la casa de bilete.

Tot în etapa a XX-a s-au disputat deja două partide: HC Odorhei – Poli Timişoara 38-23, şi Dinamo Călăraşi – Ştiinţa Bacău 29-31. Astăzi mai au loc întâlnirile: U Cluj – Pandurii Târgu Jiu, Potaissa Turda – CSM Ploieşti, Steaua – CSM Satu Mare, CSM Bucureşti – Bucovina Suceava.

Comments

  1. silviu says:

    3 miliarde lunar pentru handbal.3 miliarde ! asa au vrut muschi lui frunzaverde. municipiul Resita nu a avut parte de nici un leu la impartirea bugetului. asa au vrut muschi lu sorin.

  2. Bozen says:

    Cu Bozenul s-a pierdut voluntar si ruşinos văduvindu-se publicul reşiţean măcar de un retur internaţional. Unica soluţie de a mai spăla din păcate ar fi fost o victorie împotriva Constanţei neînvinsă în toate meciurile disputate cu Reşiţa lui Aihan Omer. Absenţa lui Tucanu şi accidentarea stupidă a lui Rică (dacă nu au fost interpretări actoriceşti) au arătat politica stupidă a lui A.O. de a juca doar cu oamenii lui de încredere pentru ca oraşul său de baştină, Constanţa, să rămână invincibilă. Cu Gligore Czari s-a câştigat o Cupă a României în finala cu….Constanţa! Oare de ce se plătesc sume exorbitante unui antrenor care nu obţine niciun rezultat notabil?

  3. eu says:

    Trei miliarde in judetul asta de rahat condus de frunza sunt multi bani. Nu puteti castiga alegerile cheltuind bani carasenilor dupa bunul vostru plac.Am zis.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/