Înfrângerea care doare cel mai tare

HC Caraş-Severin nu a reuşit să întrerupă parcursul perfect al campioanei în Liga Naţională şi rămâne, totodată, fără victorie în instoria confruntărilor cu HCM Constanţa. Mai grav este că, în afara celor două puncte puse în joc, echipa pregătită de Aihan Omer l-a pierdut pe Rică Pîrîianu, din primele estimări ale medicilor, pentru totodeauna.

Reşiţenii au început foarte bine partida de astăzi, cu liderul autoritar al campionatului, dar după ceva mai mult de zece minute de joc, Rică Pîrîianu a fost transportat la spital cu umărul dislocat. Văduvită de aportul a două piese de bază, Pîrîianu şi Tucanu, acesta din urmă aflându-se în tribună din primul minut, HC Caraş-Severin nu a mai ţinut pentru mult timp ritmul cu cea mai valoroasă echipă din campionat. HCM Constanţa şi-a trecut în cont victoria cu numărul 20 din tot atâtea etape după ce s-a impus astăzi, la Reşiţa, scor 30-26 şi continuă să viseze la un titlu câştigat cu victorii pe linie.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629610038489″]

Pentru HC Caraş-Severin nu cele două puncte înseamnă cea mai mare pierdere. Rică Pîrîianu va fi transportat la spitalul din Timişoara, pentru a-i fi fixat umărul şi a se vedea dacă e nevoie de operaţie sau nu. Cert este că a suferit o accidentare foarte gravă şi, având în vedere vârsta lui, 37 de ani, scenariul cel mai pesimist spune că meciul de astăzi a fost ultimul din carieră pentru pivotul reşiţean. „I-a sărit umărul, umăr la care avea probleme de mai multă vreme. La un handbalist umărul este cel mai important, piciorul se mai reface, dar umărul nu te mai lasă să arunci”, a spus dezamăgit, Aihan Omer.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/