Fotbalistele lui Negrea, lipsite de şansă

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Negrea din Reşiţa a pierdut la limită, scor 1-2, pe terenul formaţiei Motorul Oradea, într-un meci din Liga I.

 

Doar neşansa a făcut ca elevele lui Alin Negrea să se întoarcă fără niciun punct din deplasarea de la Oradea. Motorul a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, dar echipa reşiţeană s-a mişcat bine şi chiar a dominat jocul în mare parte din timp. Lipsa inspiraţiei în faţa porţii, dar şi transversala porţii gazdelor au făcut ca fetele noastre să rateze obţinerea unei remize care ar fi fost mult mai echitabilă.

“Golul echipei noastre a fost marcat de Andiolo, în minutul 54, şi pe final am atacat chiar şi cu portarul, dar nu am avut noroc de data asta”, a declarat Alin Negrea. Fetele sale promit să se revanşeze duminică, începând cu ora 11, pe stadionul Gloria, când primesc vizita lui Real Craiova. CS Negrea a evoluat în următoarea formulă: NDONGO – ZAI, ION , BELEA, KOKAI, – MANIE, ŢIŢIRIGĂ, BAICU, ŞANDRU-ANDIOLO, GHEORGHE. CS Negrea rămâne ultima în clasamentul din Liga I, seria Vest, fără niciun punct.