Rămâne sau nu Opriţa antrenorul Metalului?!

Dorinel Munteanu şi-a găsit echipă în Azerbaidjan, astfel că situaţia lui Daniel Opriţa în Valea Domanului devine incertă.  

Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo a renunţat să mai intre pe teren în ultimele trei etape ale play-offului Ligii a II-a, preferând să debuteze ca antrenor al rosso-nerilor. Întrebat dacă va continua pe banca Metalului şi în sezonul viitor, Opriţa a refuzat să dea un răspuns clar. Patronul Cătălin Rufă a explicat însă că viitorul lui depinde de cel al lui Dorinel Munteanu, omul care îndeplinea rolul de manager general la clubul reşiţean. Rămânerea lui Opriţa la Metalul era condiţionată de preluarea vreunui club de către Dorinel Munteanu. Acesta din urmă i-a promis că-l va lua antrenor secund în cazul în care îşi va găsi echipă, lucru care s-a întâmplat la finele acestei săptămâni.

Dorinel Munteanu  a semnat pe un an cu FC Qabala, echipă clasată pe locul trei în Azerbaidjan. Potrivit liga2.ro, ,,Neamţul” va avea un salariu de 600.000 de euro, la care se adaugă bonusuri consistente dacă îşi va îndeplini obiectivul, câştigarea titlului. ,,Este plăcut să fiu dorit de un club care are obiective mari. Îmi doresc să avem un sezon bun şi vom face tot ce putem pentru asta”, a declarat Munteanu după semnarea contractului, mai notează sursa citată. Interesant este că Opriţa nu se numără printre membrii staffului lui Munteanu anunţaţi de clubul azer. Antrenorul român va fi ajutat de Andrei Martin (antrenor secund), Sanan Kurbanov (antrenor secund),  Dmitry Kramarenko (antrenor cu portarii), Cătălin Ciorman (statistician) şi Ruben Hornberger (preparator fizic). În aceste condiţii, e posibil ca Opriţa să fi preferat să continue ca ,,principal” la Metalul, postură în care a bifat până acum o victorie şi două remize.

1000x100 casa brutarului

 

CITEŞTE ŞI: Opriţa rămâne la Metalul! Cu o condiţie!