Opriţa rămâne la Metalul! Cu o condiţie!

Fostul jucător al Stelei şi al lui Dinamo nu e sigur că va continua ca antrenor al Metalului Reşiţa şi în sezonul viitor.

Daniel Opriţa a debutat ca antrenor în finalul ediţiei de campionat recent încheiate şi bilanţul nu e deloc rău: o victorie şi două egaluri. Prezenţa lui pe banca rosso-nerilor din toamnă încolo e deocamdată incertă. Cel puţin aşa susţine patronul Metalului Reşiţa, Cătălin Rufă. ,,Dacă nu pleacă afară cu Dorinel (n.r. – Dorinel Munteanu), rămâne la Reşiţa. Îi cunoaşte pe băieţi, e potrivit pentru echipă. E ambiţios, îmi doresc să lucrez cu el. Depinde de el”, a declarat Rufă pentru expressdebanat.ro.

Bossul din Valea Domanului are cuvinte de laudă şi la adresa fostului tehnician, Marian Pană, dar consideră că plecarea lui era necesară. ,,Îi mulţumesc şi lui Marian Pană. E unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Am terminat pe doi cu el, cea mai bună clasare pe care am obţinut-o cu vreo echipă la care am fost. Marian a fost o victimă a indisciplinei jucătorilor. Trebuia să schimbăm ceva. Am ajuns de la 2.000 de spectatori la 500 şi ăia ne huiduiau. Noi în loc să dublăm numărul spectatorilor am ajuns să aud în tribună vorbindu-se numai de pariuri şi de alte lucruri”, a mai spus Rufă.