„Este exclus să preiau HC Caraş-Severin!”

explo 1000x200

Cristi Pătru, omul care finanţează cel mai interesant şi promiţător proiect privat din sportul cărăşean, a negat că ar fi interesat să preia echipa de handbal a judeţului după ce administraţia judeţeană a anunţat că nu o mai poate susţine.

Iubitorii handbalului cărăşean au primit o grea lovitură la începutul acestei săptămâni, când a răsuflat informaţia potrivit căreia HC Caraş-Severin ar fi deja istorie. Fanii refuză să creadă că echipa judeţului se desfiinţează şi vehiculează tot felul de soluţii. Singurul sâmbure de adevăr există în povestea legată de Cristi Pătru, finanţatorul academiei de handbal „Adrian Petrea”, dar lucrurile nu stau chiar aşa cum şi-ar dori suporterii. „Nu, nu s-a vorbit despre aşa ceva. Eu aş ajuta cât pot eu de mult handbalul din Reşiţa, pentru că şi mie mi-ar părea rău să se desfiinţeze echipa asta, dar nu voi prelua HC Caraş-Severin”, a lămurit lucrurile, încă din start, Cristi Pătru.

Finanţatorul HC Adrian Petrea a explicat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, că Reşiţa ar putea avea în continuare o echipă masculină de seniori, chiar dacă HC Caraş-Severin va dispărea cu adevărat. „Am vorbit cu Adi Petrea şi facem calcule, suntem în simulări să vedem dacă am putea face noi la club o echipă de liga a doua, ca să aibă oraşul în continuare o echipă. Pe noi la zvonuri nu ne bate nimeni. Asta ne-am gândit noi să facem şi ne gândim în continuare, dar nu am hotărât nimic. Facem tot felul de simulări să vedem dacă ne ajută pe noi în academie o echipă de liga a doua în momentul de faţă. Noi am spus că avem în plan şi o echipă de seniori, poate ar fi acum momentul oportun, ne gândim, dar nu e vorba de vreo preluare a lui HC Caraş-Severin. Nu ştiu de unde s-au auzit astfel de lucruri, dar e exclus să preiau HC Caraş-Severin. Pentru echipă de liga a doua facem simulări, dar trebuie să vedem şi dacă avem voie să ne înscriem în campionat”, a afirmat Cristi Pătru.

 

CITEŞTE ŞI: HC Caraş-Severin a rămas fără finanţare! Există deja un posibil investitor, dar pentru liga a doua!