Rămâi acasă! Poliția Lugoj a scos mașinile pe străzi pentru a ține lumea la domiciliu

Mașini și echipaje ale Poliției au ieșit pe străzi de ieri seară la Lugoj, pentru a reaminti populației că este necesar să respecte recomandările Ordonanței Militare nr. 2 și să rămână în case, în intervalul orar 22.00 – 06.00.

Mașinile de poliție circulă prin cartierele orașului, cu girofarele pornite, iar de la stațiile acestora se transmite mesajul: „Stați în casă! Respectați legea! Respectați toate recomandările autorităților. Stați în casă. Ieșiți din locuință numai pentru a merge la serviciu sau numai pentru urgențe. Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră”.

Acțiunea este mai mult decât binevenită, în condițiile în care nu toți lugojenii înțeleg necesitatea de a evita cât mai mult ieșirile, iar apelul autorităților pare de multe ori fără răspuns.

Vă reamintim că din 23 martie, conform ordonanței, se interzice în intervalul 22.00 – 06.00 circulația, cu excepția celor care au motive stricte legate de muncă.

Între timp, la Lugoj numărul persoanelor aflate în izolare a ajuns la 110, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică, nici una dintre acestea nefiind testată pozitiv cu coronavirus.