Răfuieli și polițe plătite în PSD Caraș-Severin! „Albă ca Zăpada și patru din cei șapte pitici trebuie să părăsească scena politică!”

Pierderea alegerilor prezidențiale și dosarele penale deschise de DNA și DIICOT în care sunt implicați membri marcanți ai PSD Caraș-Severin trebuie să ducă la schimbarea conducerii județene a social-democraților!

Atacul virulent a fost lansat de către vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Flavius Nedelcea, exclus nu demult din PSD deoarece nu ar fi respectat linia impusă de partid. Nedelcea nu uită și nici nu iartă, astfel că acum a venit momentul să contraatace. „Cu câteva luni în urmă, conducerea social-democrată din Caraș-Severin a trecut prin foc și sabie o parte a membrilor organizației, invocând nerespectarea liniei partidului, a fermității principiilor, cerând demisia celor «nealiniați și nesupuși» rigorilor partinice, ajungându-se până la demitere. Astăzi, după un rezultat care nu face cinste PSD și după multe și îndelungi scandaluri și frământări interne, asistăm la încă o cădere a cortinei negre peste scena partidului din strada George Enescu!”, și-a început tirul fostul social-democrat, care acum se agață de o decizie a instanței pentru a redeveni membru PSD.

Nedelcea i-a luat la țintă pe cei care au avut un cuvânt hotărâtor în înlăturarea sa din partid. „În condiții de demnitate, raportate atât la statutul de om, cât și la cel politic, este absolut necesar să există astăzi demisii: demisia președintelui Luminița Jivan și a unei părți «grele și întunecate» a echipei sale, strategu’ Negru, Mirel Pascu și Ionuț Chisăliță. Mirel Pascu trebuie să demisioneze atât din calitatea de vicepreședinte al organizației județene, cât și de la cea a organizației Bocșa pentru că acolo există oameni de calitate și integri, a căror muncă și imagine nu trebuie pătate. Ionuț Chisăliță trebuie să înțeleagă că demnitatea nu se bazează niciodată pe compasiunea concitadinilor, iar Reșița nu se câștigă decât pedalând la propriu, în armonie cu tine însuți și cu camarazii tăi. Din funcția de secretar general al organizației județene însă, nu putem avea o demisie a domniei sale pentru că această funcție oricum era ocupată nestatutar! În sinteză, în scandalul despre care vorbim în aceste zile, 4 din cei 7 pitici ai Albei că Zăpada trebuie să părăsească scena politică, desigur împreună cu ea! Abia atunci vom vedea adevărată valoare, aceea a omului, în cazul în care el există…”, a lovit Flavius Nedelcea.