Răfuieli mafiote în Oțelu Roșu!

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore în urma a opt percheziții domiciliare efectuate în Timiș, fiind acuzați că au incendiat mai multe ultilaje ale unei firme din Oțelu Roșu!

Poliţiştii de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin, cu sprijinul colegilor lor din Timiș și Arad, au pus, ieri, în executare opt mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Caransebeș. Asta după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Indivizii, cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani, sunt acuzați că, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a acestui an, au incendiat patru utilaje de tip TAF și un camion, aflate în curtea unei societăți comerciale din Oțelu Roșu, trei dintre aceste utilaje de prelucrare a materialului lemnos fiind distruse în proporție de 90%. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea faptei este de aproximativ 1.500.000 de lei.

„În urma acțiunilor de ieri, polițiștii au găsit și au ridicat mai multe bunuri și documente de interes în cauză. Cei doi bărbați urmează a fi prezentați astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Ministerul Public.