Locuințe dezinfectate în plină pandemie de coronavirus cu apă și detergent de rufe!

Doi escroci, unul din Reșița, celălalt din Bocșa, au fost ridicați de oamenii legii după ce au pulverizat apă și detergent de rufe în locuințele mai multor cetățeni naivi, sub pretextul că-i scapă de COVID-19! Evident, contra cost!

Polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au depistat, ieri, pe raza satului Ersig, doi bărbați de 28 și 29 de ani care se deplasau prin localitate având asupra lor două recipiente de pulverizat substanță lichidă. Un amestec de apă și detergent de rufe!Le propuneau cetățenilor să le dezinfecteze locuințele împotriva răspândirii virusului COVID -19, în schimbul unei sume de bani.

„Efectuându-se verificări și cu privire la respectarea Ordonanțelor militare, polițiștii au stabilit că unul dintre bărbați nu avea declarație pe proprie răspundere, iar celălalt avea o declarație pe proprie răspundere completată cu date nereale. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de câte 5.000 de lei pentru încălcarea art. 1 din ORDONANȚA MILITARĂ nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19. De asemenea, polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și fals în declarații și continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, informează Poliția din Caraș-Severin.