„Pup-o, mă! 2” – spectacol de gală! Avalanșă de vedete în cinematografele din Reșița și Caransebeș!

pup o ma 2
1000x100 (1)

Filmul „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” va fi lansat în avanpremieră în Caraș-Severin. Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Alexandru Pop (Văru’ Săndel), Alin Panc, Lora și Mădălina Anea sunt vedetele pe care cărășenii le pot vedea în carne și oase mâine, în cinematografele din Reșița și Caransebeș. 

Distracție. Asta promit la unison vedetele care vor fi prezente mâine seară la Reșița și la Caransebeș, cu prilejul avanpremierei filmului „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”. Deși în cinematografele din România producția va avea premiera abia în 3 septembrie, cărășenii vor fi privilegiați.

Filmul românesc, regizat de Camelia Popa, îi aduce din nou în prim plan pe cei trei frați ciobani, interpretați de Alin Panc, Alexandru Pop și Cosmin Seleși, care speră ca anul acesta, de Ziua Lânii, să pupe pe cineva. Pentru că în comuna Răchițele se spune că cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață într-un trai lung și îmbelșugat. Ce aventuri îi așteaptă pe cei trei în căutarea unei partenere? Puteți vedea în avanpremieră!

expressheadergeneral (1)

Actorii și echipa de producție vor fi la Cinematograful Luna din Caransebeș miercuri, 28 iulie, la ora 19.00, iar la Cinematograful Dacia din Reșița – de la ora 21.00. Prețul unui bilet este de 25 de lei. Casieriile se vor deschide la ora 16.00 pentru a vă putea cumpăra biletele dacă n-ați făcut-o încă.