Punctul de lucru de la Caransebeș al Casei de Pensii Caraș-Severin, doar pe hârtie

Pensionarii din Caransebeș încă au probleme cu Casa de Pensii Caraș-Severin. Deși s-a anunțat redeschiderea punctului de lucru la Caransebeș în zona centrală, situația nu este deloc satisfăcătoare pentru gugulani, lucru recunoscut și de edilul locului.

Felix Borcean spune că toate cererile vin la Primărie, după care sunt direcționate către Casa de Pensii Caraș-Severin, situație greu de gestionat:

Nu sunt de acord să pui acte oficiale pe facebook, dacă mă întrebați pe mine. S-a întâmplat cu banii veniți de la Guvern pentru Spital și s-a mai întâmplat o dată când viceprimarul Marius Isac a postat acea foaie prin care se lăudau că, vai iar am deschis noi Casa de Pensii. De fapt ca să fim corecți noi, Primăria ducem toată munca, pentru că cei de la Casa de Pensii, ba vin, ba nu vin. Solicitările vin pe Primărie și noi le trimitem la Casa de Pensii și reprezentanții instituției vin din când în când.”, spune primarul Felix Borcean.

Edilul urbei dă de înțeles că toată activitatea punctului de lucru de la Caransebeș se rezumă la înregistrarea unor cereri care vin din partea cetățenilor și nimic mai mult.