Borcean, Cican și Singh, invitați de seamă la Revelionul Pensionarilor

Revelionul Pensionarilor a fost sărbătorit acum la Caransebeș, după ce în noaptea de Anul Nou bunicii au stat acasă cu nepoții pentru ca cei tineri să se distreze. Cei peste 200 de participanți au simțit din plin bucuria trecerii în 2020.

Acțiunea a fost organizată la cantina Primăriei Caransebeș de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP), iar ca participanți de seamă au fost prezenți primarul Felix Borcean, însoțit de managerul și directorul medical de la Spitalul Municipal de Urgență, Adrian Cican, respectiv medicul Bhupinder (Happy) Singh, care au ciocnit un pahar cu petrecăreții de vârsta a III-a.

Gurile rele deja se întreabă cine își clădește imaginea pentru viitoarele alegeri locale? Felix Borcean, în compania celui pe care el îl consideră cel mai bun manager al Spitalului din mandatul său, ori Adrian Cican, care a venit la Caransebeș din postura de candidat deja anunțat de Pro România pentru postul de primar, dar la Orșova? Cine știe, poate va fi chiar contracandidatului lui Felix Borcean la Primăria Caransebeș, de vreme ce face treabă bună în orașul de pe Timiș și Sebeș.

„Să uităm de boli și de necazuri cum zice bănățeanul nostru, și o dată în an să ne simțim bine cu muzică, joc, voie bună, mâncare bună și suflet curat. Mulțumesc primarului Felix Borcean care a răspuns prezent și la invitația din acest an și prin grija sa Primăria Caransebeș ne-a pus sala la dispoziție”, a menționat Paraschiva Radu, președinta CARP Caransebeș, organizatoarea acțiunii.

Primarul Felix Borcean a felicitat organizatorii și le-a urat pensionarilor un an nou bun cu sănătate și împliniri.