PUG-ul comunei Dognecea, realizat cu bani din PNRR

remus rof

Primarul Remus Rof a semnat marți contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru un nou proiect câștigat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre un contract în valoare de 550.000 de lei, ce are în vedere elaborarea documentelor de amenajare a teritoriului.

„Am semnat contractul cu Ministerul Dezvoltării pentru realizarea Planului Urbanistic General, cu fonduri prin PNRR. Contractul are o valoare de 550.000 de lei, iar finanțarea este mai mult decât binevenită, în contextul în care și noi, la Dognecea, avem aceeași problemă pe care o au aproape toate comunele din județ: PUG-uri vechi sau neactualizate. La noi, de exemplu, PUG-ul nu s-a mai făcut din anul 1992, iar de atunci câte clădiri s-au mai făcut, câte terenuri au mai apărut.”, ne-a declarat primarul comunei Dognecea, Remus Rof.

În perioada următoare, Rof va semna alte două noi contracte cu Ministerul Dezvoltării, după ce a reușit să atragă, tot prin PNRR, finanțare pentru alte două investiții: reabilitarea și eficientizarea energetică a școlii din comună și realizarea a patru kilometri de piste pentru de biciclete.