PSD vs. PNL. „Să decidă PSD-ul viitorul luminos!”

Peste noapte, PSD s-a trezit în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin! Asta, după ce în urma alegerilor din 2012 liberalii i-au lăsat cu buza umflată, iar niciun aliat social-democrat din fostul USL n-a avut acces la vreo funcție de vicepreședinte.

La momentul alegerilor respective, în sala de ședințe a forului județean a fost un haos total. Social-democrații, care se așteptau să ocupe măcar un post de vice, conform înțelegerii prealabile, au fost lăsați la o parte. Deziluzionați total, timp de patru ani au încercat să fie în opoziție.

Pe final de mandat însă, în pragul noilor alegerilor locale, odată ce Ilie Iova și-a manifestat simpatia față de PSD și a fost radiat din PNL, social-democrații au ajuns în sfârșit să preia cârma județului. Pentru doar trei, patru luni, e drept! Dar asta nu mai contează. În istoria recentă a partidului se poate puncta că au condus forul.

Dacă la cea mai recentă ședință de CJ consilierii PNL au părăsit sala, dând oarece semne de boicot, copreședintele filialei județene, Marcel Vela, a clarificat lucrurile.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Am luat decizia să nu propunem candidat pentru vice. Având în vedere că Iova s-a declarat candidat PSD și susținător al partidului, să propună ei un vicepreședinte. Noi vom participa la ședințe, dar nu vom propune candidat. În alt context, de vot, ne vom abține, lăsând PSD să își decidă viitorul luminos”, a spus Vela.

Prin urmare, nu este vorba despre un boicot, ci doar despre faptul că PNL așteaptă alegerile să recâștige forul prin vot. Orice alte discuții sunt inutile la momentul actual!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/