„PSD-ul e partidul meu de suflet. Trebuie să vedem cum este şi în opoziţie”

Primarilor din Clisura Dunării, zonă în care fieful PSD e neschimbat de mai bine de două decenii, nici nu le trece prin minte să părăsească barca social-democrată, chiar dacă, astăzi, aceasta se află în opoziție.

După ce surorile primar din comunele Socol și Pojejena au respins categoric orice ipoteză cu privire la trădarea partidului cu ajutorul căruia au câștigat alegerile în 2016, un alt edil din Clisura Dunării anunță că nu va întoarce spatele echipei care l-a ajutat în materializarea proiectelor comunității pe care o conduce, în ciuda dușurilor reci pe care PSD-ul le-a primit în cadrul celor două seturi de alegeri din acest an.

„Sincer să fiu nu m-am gândit până în momentul de față să candidez, în 2020, din partea altui partid pentru funcția de primar al comunei Coronini. PSD-ul este partidul meu de suflet, partid cu ajutorul căruia am făcut foarte multe lucruri pentru comunitatea mea și mi-ar fi cumva greu să mă dezic de el, asta pentru că nu e corect. Trebuie să vedem cum este să fii în opoziție. De ce? Pentru că, în cadrul celor două mandate de primar, am putut vedea ce înseamnă să fii la putere”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, Ilie Boboescu, edilul-șef al comunei Coronini.

În plus, în privința luptei electorale pentru scaunul de primar, Boboescu a mai ținut să puncteze că, în fața electoratului, nu contează foarte mult partidul din care face parte un candidat, ci contează omul care candidează pentru a reprezenta interesele comunității.