PSD Timișoara lansează campania „Cine ești tu, Fritz”: „Sub aspectul imaculat al primarului se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit”

PSD Timișoara a decis să lanseze o campanie în spațiul virtual intitulată „Identity Challenge. Cine ești tu, Fritz”. Asta după ce Dominic Fritz și consilierii locali USRPLUS s-au opus votării proiectelor de hotărâre privind publicarea diplomelor și a domiciliului.

În această săptămână, două proiecte de hotărâre controversate au fost aprobate în Consiliul Local Timișoara. Primul dintre acestea se referă la publicarea actelor de studii ale primarului, viceprimarilor, consilierilor personali ai primarului și viceprimarilor precum și a angajaților care dețin funcții de conducere. De asemenea, cel de-al doilea proiect vizează publicarea dovezii domiciliului aleșilor locali din Timișoara. Proiectele au fost aprobate, deși atât primarul Dominic Fritz, cât și consilierii locali USRPLUS s-au opus, pe motiv că nu ar fi legale.

Între timp, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a luat decizia de a-și publica diplomele și o fotografie cu buletinul din care se poate observa domiciliul, pe pagina sa de Facebook, pentru a-i demonstra lui Dominic Fritz cât „de ușor” se poate realiza acest lucru.

De asemenea, ieri, și PSD Timișoara a decis să lanseze o campanie în spațiul virtual intitulată „Identity Challenge #cineestitufritz”, organizația fiind convinsă că Dominic Fritz are ceva de ascuns.

Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz. Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit. Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, acel ”concept” pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile. Am înțeles că Fără penali în funcții publice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”, a transmis PSD Timișoara.