PSD Timiș, tot cu „perfecționistul” Dobra!

Demisia lui Călin Dobra de la șefia PSD Timiș nu are niciun substrat, nu ascunde nimic, garantează Luminița Jivan, președintele celeilalte filiale social-democrate din Banat.

„Îl cunosc pe Călin de multă vreme. Este un om foarte perfecționist. Timișul este un județ foarte mare și foarte complicat. Nu este deloc ușor și atunci îl cred că are nevoie de mai mult timp pentru Consiliul Județean. Cred că vrea să își pregătească foarte bine proiectele și echipa în următoarea perioadă ca să vină în fața cetățenilor din Timiș cu o echipă foarte bună. E complicat să fii la Consiliul Județean, să te ocupi și de organizație și să îți iasă la nivel de județ lucrurile și interesele partidului și ceea ce îți propui pentru cetățeni așa cum trebuie. E destul de greu de împărțit și înțeleg că a vrut să se focuseze foarte mult pe tot ce înseamnă Consiliul Județean. Probabil va fi și candidatul PSD-ului la Consiliul Județean. Timișul este, practic, un județ de Dreapta, va avea mult de muncă, e complicat. Toată lumea îl înțelege”, a comentat schimbările de la Timiș președintele PSD Caraș-Severin. 

Luminița Jivan admite că PSD nu a stat deloc grozav la cele mai recente alegeri în Timiș, dar asta e de fapt orientarea în toată această zonă a României, inclusiv în Ardeal. „Probabil Fredi Simonis și Călin Dobra pot face acolo o echipă bună și să ridice puțin procentul partidului”, a mai spus parlamentarul de Caraș-Severin.