PSD Timiș: Sorin Grindeanu, „artileria grea” în alegerile locale. Poziția filialei față de candidatura sa la o funcție de conducere la centru

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș a votat în unanimitate pentru susținerea candidaturii lui Sorin Grindeanu în cadrul alegerilor naționale din PSD.

Grindeanu va candida pentru un post de prim-vicepreședinte al PSD, pe lista-moțiune a lui Marcel Ciolacu, la Congresul PSD din 22 august.

„Reintrarea în bătălia politică a lui Sorin Grindeanu este semnul clar că PSD Timiș vine cu «artileria grea» în aceste alegeri locale. Este felul nostru de a le arăta oamenilor din Timiș că abordăm cu seriozitate acest scrutin și că vom munci cu toată seriozitatea să câștigăm”, spun social-democrații timișeni.

Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu echipa de campanie a PSD Timișoara și cu candidatul la Primăria Timișoara, Voichița Lăzureanu. „Nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani și tot ce-mi doresc este să redevenim echipa câștigătoare de la PSD Timiș. (…) Trebuie să redevenim principala forță politică și vă anunț acum că voi candida pentru funcția de președinte executiv, în echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis Sorin Grindeanu membrilor Comitetului Executiv al PSD Timiș, reuniți într-o ședință online.

Social-democrații timișeni au stabilit prin vot, tot în cadrul ședinței de astăzi, și care vor fi candidații la majoritatea primăriilor din județ.