Candidatul PSD la Primăria Timișoara: A venit momentul pentru alegerea primului primar femeie din istoria urbei

Voichița Lăzureanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, spune că obiectivul său personal este îmbunătățirea calității vieții în orașul de pe Bega și că vrea să își crească copiii într-o Timișoară „a bunului simț, a civilizației, a inovației, a progresului, dar și a tradițiilor multiculturale”.

„Timișoara este centrul universului meu!” își începe candidatul PSD la Primăria Timișoara mesajul postat, astăzi, pe pagina sa de Facebook. ”Timișoara este locul în care m-am născut, am crescut, m-am format și educat, unde mi-am întemeiat o familie, unde mi-am născut și crescut copii, unde trăiesc și profesez. Timișoara mi-a dat totul și este momentul să întorc către comunitate experiența, determinarea și dorința de a face bine”. 

Voichița Lăzureanu este medic la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și cadru universitar la UMF Timișoara. ”Mama ne-a educat – pe mine și pe fratele meu – în spiritul disciplinei și rigorii: mi-a insuflat dorința de cunoaștere și de a face bine. Am avut șansa de a învăța de la cei mai buni profesori, cei mai buni colegi și cei mai buni oameni. Voi reprezenta cu bună credință interesele voastre, ale tuturor locuitorilor cetății, voi acționa în serviciul comunității, punând accentul pe fiecare om în parte, indiferent de etnie, religie și rasă. Sunt alegerea sănătoasă și voi prețui fiecare idee și inițiativă bună a timișorenilor, indiferent de orientarea lor politică. Obiectivul meu personal este să îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara. Vreau să văd în jurul meu oameni sănătoși, fericiți, care se bucură, zâmbesc și se mândresc cu orașul lor. Vreau să îmi cresc copiii într-o Timișoara a bunului simț, a civilizației, a inovației, a progresului dar și a tradițiilor multiculturale”, explică Lăzureanu.

Candidatul PSD la Primăria Timișoara mai spune și că, în contextul în care Timișoara este orașul premierelor, ”a venit momentul și pentru o premieră locală – alegerea primului primar femeie din istoria urbei.”

(E)