PSD Timiș atacă Guvernul Orban la doar o zi de la intrarea în opoziție!

PSD a trecut de doar o zi în opoziție și începe să critice Guvernul Orban! România a trecut de la o guvernare pentru bunăstarea românilor la o guvernare pentru austeritate și altfel de interese. Dăncilă a fost înlăturată de partide politice care au format un guvern clădit pe ură și dezbinare, acuză social-democrații.

PSD Timiș ține să reamintească deciziile asumate de PSD, anume creșterea de pensii și salarii, majorarea salariului minim, reducerea TVA, investițiile în spitalele județene și oprirea exodului medicilor și profesorilor.

Președintele filialei județene, Călin Dobra, promite că partidul va lupta din opoziție pentru binele românilor. Dobra spune că guvernul liberal va eșua în toate punctele în care au atacat guvernarea social-democrată. Nu vor construi autostrăzi, spitale și vor concedia angajați din administrația publică. Fondurile, spune social-democratul, vor fi direcționate înspre a îndeplini alte interese.

„PSD își asumă rolul de partid în opoziție și va lupta în continuare pentru binele românilor, însă ei, așa cum au promis, nu vor mai continua programele pentru bunăstarea românilor și, așa cum îi știm, vor eșua în toate lucrurile de care au acuzat guvernarea social-democrată. Vor da afară angajați din administrația publică, oameni care au performat în diverse domenii de specialitate, vor tăia venituri, nu vor face autostrăzi și nu vor construi spitale, iar banii nu vor mai ajunge în buzunarele românilor ci vor îndestula altfel de interese”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Pesediștii încheie cu un apel mobilizator, chemând oamenii la vot în 10 și în 24 noiembrie, sperând că Viorica Dăncilă va intra în turul 2.