Luminiţa Jivan nu se-mpiedică de Guvernul Orban pentru dezvoltarea judeţului Caraş-Severin! Pregătește amendamente!

Instalarea noului Guvern la Palatul Victoria și trecerea social-democraților în opoziție reprezintă o reală provocare pentru planurile celor care, până ieri, se aflau la putere. Adevăratul test al Guvernului Orban abia acum începe, după cum a explicat șefa PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

Cea mai mare temere a social-democraților, în momentul de față, se referă la faptul că, sub conducerea Guvernului Orban, toată munca depusă de PSD pentru a-i ajuta pe români să trăiască civilizat ar putea avea un deznodământ tragic, tăierile pensiilor și salariilor, precum și împiedicarea continuității Programelor Naționale de Dezvoltare Locală fiind, în opinia fostei echipe de la Palatul Victoria, drumul spre instaurarea unui adevărat haos.

În privința proiectelor ce țin de dezvoltarea județului Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan e gata să lupte în continuare, chiar dacă de acum încolo o va face din cealaltă parte a baricadei (din opoziție): „Fără discuții, voi lupta în continuare pentru cetățenii județului! Mă voi implica în continuare și voi găsi pârghiile necesare în acest sens. Așa cum am găsit soluții pe vremea tehnocraților și au venit și investiții și s-au întâmplat lucruri bune pentru Caraș-Severin, așa voi găsi și de acum încolo”.

Chiar dacă este convinsă că, în curând, noul Guvern „își va da arama pe față”, Jivan nu e dispusă să permită liberalilor să șteargă pe jos cu munca pe care a depus-o de-a lungul timpului pentru cărășeni, motiv pentru care promite să meargă la Tribuna Parlamentului în încercarea de a-i implica pe noii miniștri să-i continue demersurile, nu să le stopeze: „Vorbim de un drum național, de proiecte pe infrastructură, pe apă, pe canal, pe școli. Măcar să aibă continuitate, să nu lase țara într-un haos. În plus, mă voi pune și voi face amendamente”, a mai ținut să puncteze șefa PSD Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro.