PSD Timiș: „Alin Nica a dovedit că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică”

Social-democrații timișeni îl critică pe liberalul Alin Nica și îl califică drept iresponsabil pentru că la două luni de la câștigarea alegerilor nu a finalizat procedura privind alegerea celor doi vicepreședinți la nivelul Consiliului Județean Timiș. 

„Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită, iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea. Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica”, transmite PSD Timiș, printr-un comunicat de presă, după anunțul președintelui CJ Timiș privind amânarea supunerii votului consilierilor județeni a alegerii celor doi vicepreședinți.

CITEȘTE ȘI: Nicio veste minunată de la CJ Timiș. Alegerea vicepreședinților, amânată din nou

Social-democrații timișeni susțin că „iresponsabilitatea” liderului CJT este dublată de „incompetență și de incapacitatea de a lua decizii clare și asumate”. 

„Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe Facebook, dar cu lipsă de decizie și de asumare. Toate acestea sunt valabile și pentru reprezentanții USR. Până acum și unii și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați”, au mai transmis cei de la PSD.